Vacature: coördinator secretariaatspool

Een hart voor erfgoed? Dan wordt jij misschien onze nieuwe collega! We zoeken een coördinator voor onze secretariaatspool.

Als coördinator van de secretariaatspool leid je drie medewerkers, collega’s secretariaatsmedewerkers. Samen verzorgen jullie de persoonlijke ondersteuning van de vier afdelingshoofden en het algemeen secretariaat van elke afdeling. Alle secretariaatsmedewerkers doen dezelfde taken zoals agendabeheer van de afdelingshoofden, verslag van het afdelingsoverleg, opstellen van documenten, invoeren van data in diverse systemen, administratieve taken zoals organisatie van vergaderingen …
Onze secretariaatsmedewerkers  verzorgen in pool het secretariaat van de vier afdelingshoofden en ze zijn tevens back-up voor de HR-medewerker voor sommige personeelsgerelateerde taken zoals ziekten/verloven/regularisatie ingeven in het personeelssysteem, prestatiestaten/gescodossiers opmaken, verzekeringen opvolgen, … Als coördinator zorg jij ervoor dat heel deze dienstverlening wordt georganiseerd.

Geïnteresseerd? Solliciteren kan tot en met 15 januari!
We kunnen je een contract van onbepaalde duur aanbieden.