Infosessie over de erfgoedpremie via oproep op 7 december 2021

07.12
2021
Agenda

Digitaal, via MS Teams

Vanuit je eigen woonkamer, keuken, bureau, ...
Havenlaan 88, 1000 Brussel
Dinsdag 7 december 2021
19.00 - 20.00 uur

Heb je vragen over de nieuwe oproepen om een erfgoedpremie voor grotere werken aan te vragen? Schrijf je dan in voor de digitale infosessie die we in december organiseren.

Voor grote restauratiewerken en investeringsprojecten aan of in beschermd onroerend erfgoed werken we voortaan met thematische oproepen om een erfgoedpremie aan te vragen. Deze nieuwe procedure om een erfgoedpremie voor grotere werken aan te vragen, bestaat uit twee rondes: een preselectieronde, waarbij een jury het conceptdossier in een vroeg stadium beoordeelt, en een definitieve indieningsronde, waarbij de geselecteerde kandidaten het eigenlijke premiedossier kunnen indienen.

Omdat dit een geheel nieuwe werkwijze is, zit je misschien met vragen over de procedure of de werkwijze om een conceptdossier in te dienen. Tijdens de digitale infosessies leggen we alles voor je uit en heb je de kans om vragen te stellen.

Doelgroep

De infosessies zijn bedoeld voor zowel eigenaars en beheerders van beschermd onroerend erfgoed als lokale besturen en professionele erfgoedzorgers (architecten, ontwerpers …).

Inschrijven

Deelname is gratis, maar je dient je wel vooraf in te schrijven via onderstaand formulier.

We organiseren de infosessies digitaal via een Microsoft Teams vergadering. Je kan hieraan deelnemen ongeacht of je al dan niet een Teams-account heeft. Enkele dagen voor de infosessie ontvang je een e-mail met de deelnamelink en instructies zodat je zonder problemen de infosessie kan bijwonen.

Geeft een verplicht veld aan
Ik ben:
Duid aan tot welke doelgroep je behoort.
Heb je een vraag die je zeker aan bod wilt zien komen tijdens de infosessie, dan kan je die nu al meegeven. We verwerken het antwoord in onze presentatie of beantwoorden de vraag na de presentatie in het vragenhalfuurtje.
Schrijf je vrijblijvend in voor de nieuwsbrief van ons agentschap
Onze maandelijkse nieuwsbrief bevat de laatste ontwikkelingen op vlak van onroerenderfgoedbeleid en -wetgeving, interessante publicaties, geplande activiteiten en meer diepgaande blogs. Onze volledige privacyverklaring lees je op onze website.