Nieuws op maat voor lokale besturen: schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In 2023 lanceren we een nieuwe maandelijkse nieuwsbrief voor lokale besturen. Schrijf je in en ontvang nieuws op maat voor een lokaal onroerenderfgoedbeleid.

Vanaf 1 januari 2023 hebben lokale besturen de mogelijkheid om meer in te zetten op een lokaal onroerenderfgoedbeleid. Daar komen een aantal nieuwe taken, bevoegdheden en instrumenten bij kijken. Het onroerenderfgoedbeleid van de toekomst maken we samen. En omdat kennis de sleutel is tot succes, verzamelen we alle nuttige informatie over onroerend erfgoed voor lokale besturen in een gloednieuwe nieuwsbrief. Zo willen we alle lokale besturen, IOED’s en onroerenderfgoedgemeenten de meest recente en correcte informatie bezorgen die relevant is voor hun werking.

We bundelen alle onderwerpen die specifiek bedoeld zijn voor lokale besturen zoals wijzigende regelgeving, nieuwe handleidingen of kaders, updates van toepassingen, infosessies en netwerkmomenten die het agentschap Onroerend Erfgoed organiseert …

Wil je op de hoogte blijven van het laatste onroerenderfgoednieuws, speciaal op maat van jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief voor lokale besturen via deze link.