Overzicht nieuwsartikelen

Technische storing

Kris Vandevorst in categorie

Door een storing bij Informatie Vlaanderen ondervinden sommige van onze applicaties technische problemen. Het Geoportaal werkt momenteel niet. Alle andere systemen waarin kaarten en adreslijsten voorkomen ondervinden hinder in meer of mindere mate. Hierdoor is het voorlopig niet mogelijk om archeologienota's in te dienen of een premie aan te vragen. 

Lees dit artikel

Werking vanuit drie regio’s vanaf 1 januari

Margot Cosemans in categorie

Vanaf 1 januari 2018 organiseert het agentschap Onroerend Erfgoed haar werking vanuit drie regio’s in plaats van 5 provincies. Deze 3 regio’s worden ondersteund door het nieuwe Infopunt Erfgoed, waar ook het eerstelijns contact verzorgd wordt. Het agentschap blijft in elk van de 5 huidige administratieve centra actief. Je kan het agentschap en haar medewerkers dus nog steeds contacteren via hun bestaande contactinformatie.

Lees dit artikel

Wie wint de Onroerenderfgoedprijs 2018?

Natalie Huyghe in categorie Archeologie, Bouwkundig erfgoed, Landschappen,

Het agentschap Onroerend Erfgoed organiseert in 2018 voor de derde keer een Onroerenderfgoedprijs. Die staat opnieuw in het teken van publiek toegankelijk erfgoed. Kandidaten kunnen zich tot en met 1 maart 2018 inschrijven. Deze editie is bijzonder omdat we dit jaar ook het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed vieren. Voor die gelegenheid delen we uitzonderlijk een extra award uit: de prijs participatie.

Lees dit artikel