Nieuwsartikelen in 2017 - 10

Verschillende online toepassingen niet beschikbaar van 17 tot 18 oktober

Margot Cosemans in categorie

Het team IT van het agentschap Onroerend Erfgoed werkt aan een migratie van al onze toepassingen en gegevens naar een nieuwe omgeving in ons datacenter. De hinder voor de gebruikers wordt zo veel mogelijk beperkt. Binnenkort zal echter een deel migreren waarbij wel hinder zal optreden. Om de hinder zo beperkt mogelijk te houden, voert het team IT deze migratie na de kantooruren uit.

Lees dit artikel

Save the date: studievoormiddag over de Faro-conventie, participatie en het lokaal erfgoedbeleid

Karel Robijns in categorie Beleid,

Op 16 januari 2018 organiseren we in het kader van het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed een studiedag over de Kaderconventie van Faro, participatie en het lokale erfgoedbeleid. De studievoormiddag is bedoeld voor cultureelerfgoedcellen, intergemeentelijke onroerenderfgoeddiensten en hun besturen. Hoor jij bij deze doelgroep: hou deze dag dan alvast vrij in je agenda! Het concrete programma maken we in de loop van dit najaar bekend.

Lees dit artikel

Presentaties landschapscontactdag online

Inge Verdurmen in categorie

Dit jaar lag de focus tijdens de jaarlijkse landschapscontactdag op grenzen in het landschap. Grenzen variëren van tastbare naar onzichtbare concepten zonder duidelijke afbakening en worden vooral bepaald door de persoonlijke perceptie. Voor de ene vormt de grens een obstakel, voor de andere een opportuniteit.

Lees dit artikel