Dan vind je op deze pagina misschien wel de job die bij je talenten past. Hebben we momenteel geen vacature die bij jou past, maar heb je wel interesse om bij het agentschap Onroerend Erfgoed te werken? Laat het ons weten en stuur je CV naar vacatures@onroerenderfgoed.be.

Meer weten over jobs bij de Vlaamse overheid?

Op www.werkenvoorvlaanderen.be vind je vacatures, een salarissimulator én het laatste nieuws over de arbeidsvoorwaarden van de Vlaamse overheid. De site biedt ook een overzicht van loopbaanmogelijkheden, en de financiële en sociale voordelen bij de Vlaamse overheid

Vacatures

Conservator (deskundige - tijdelijk contract) voor ons depot in Zellik. solliciteren kan tot en met 7 april 2017 met dit sollicitatieformulier.

Administratief medewerker Infoloket Vlaanderen voor ons kantoor in Brussel, je werkt voor de verschillende teams in de provinciehoofdplaatsen. Sollicteren kan tot en met 16 april 2017. Meer informatie over de functie en ons aanbod vind je op de website van de VDAB.

Administratief medewerker Infoloket voor ons kantoor in Brussel. Sollicteren kan tot en met 16 april 2017. Meer informatie over de functie en ons aanbod vind je op de website van de VDAB.

Administratief medewerker Infoloket voor ons kantoor in Leuven. Sollicteren kan tot en met 16 april 2017. Meer informatie over de functie en ons aanbod vind je op de website van de VDAB.